Soovime oma pisikesi ümbritseda armastuse ja hoolitsusega. Just sama tunne valdas meid katsudes esimest korda imepehmet EcoVero kangast. Hetkel, mil meie sõrmed seda puudutasid, olime müüdud ja mõistsime, et just see peab saama meie tuduriiete materjaliks.
Selles blogiartiklis sukeldume Babyluv Studio uute tudukombede ja pidžaamade maailma ning avastame EcoVero kanga loo - valiku, mis ei hoia mitte ainult lapsi hellalt, vaid ka meie planeeti.

Nii mugav, et tahaks kanda kogu päeva

Tudukombed on rohkem kui lihtsalt armsad beebiriided. Need on nagu mõnusad kallistused, mis saadavad beebisid unemaailmas. Need peavad olema turvalised ja mugavad, võtmeteguriks on kindlasti beebisõbralikud materjalid.

Babyluv Studio tudukombede kollektsioon “Everyday Sleeper” ei ole siiski mõeldud vaid uneajaks. Usume, et samasugune pehmus ja mugavus peaks beebit saatma igal pool - olgu siis minek muuseumisse, kohvikusse, turule või poodi. Ei ole aega ega kohta, kuhu stiilse tudukombega minna ei sobiks.

Kohvikus Everyday sleeperiga


Praktilisus ja mugavus käsikäes: kahesuunaline lukk

Unise beebi eest hoolitsemine võib olla väljakutseid täis, eriti öiste mähkmevahetuste ajal. Sellepärast on meie tudukombedel kahepoolselt avatav lukk. See nutikas disain muudab mähkmevahetuse lihtsamaks ilma et peaks tudukombet täielikult seljast koorima. Mugav nii beebi kui sinu jaoks. Pehme kangast lukukaitse tagab, et beebi naha vastu ei jääks midagi ebamugavat.

Tudukombe Everyday Sleeper sinine

Mõeldes detailidele: tagasikeeratavad varrukaotsad ja kinnised jalaosad

Kõige pisematele beebidele suurustes 50 ja 56 oleme disaininud kombele mõned lisadetailid. Tagasipööratavad varrukaotsad hoiavad pisikesed sõrmed soojas ja kaitstuna, samal ajal kui kinnised jalaosad pakuvad lisamugavust kui väikesed sokid ei taha hästi jalas püsida.
Suurematel beebidel, kes hakkavad juba roomama ja käputama, on aga jalaosad lahtised, mis võimaldab neil libisemata maailma avastada.

Täiuslik komplekt

Sobita tudukombe juurde sama kollektsiooni pehme ja hingav müts. See ei hoia ainult beebi pead soojas, vaid täiendab stiili igas olukorras. Mütsil on reguleeritav sõlm ülaosas ja õmblusteta alumine äär, mis muudab selle tõeliselt mugavaks.

Babyluv Studio Everyday Sleeper tudukombe ja müts

Uus tulija - Everyday pidžaama

Babyluv Studio tudukollektsiooni uusim liige on Everyday pidžaama. See pakub samasugust pehmust, kergust ja enneolematut mugavust, nagu beebide tudukombedki. 

Pidžaamakomplekt koosneb pikkade varrukatega pluusist ja pikkadest pükstest, ideaalne väikelastele, kaisutades neid öö läbi mõnusalt ja mugavalt. Saadaval kuni 8-aastaste suuruseni, tagades hea une jätkumise aastateks. 


babyluv studio everyday pyjama

Miks valida EcoVero kangast lasteriided?

EcoVero on jätkusuutliku viskooskanga kaubamärk, mis on viimasel ajal populaarsust kogunud oma keskkonnasõbralike omaduste tõttu.

  • EcoVero viskoosi toodetakse ökoloogiliselt vastutustundlikus tootmisprotsessis, mis hõlmab vähendatud veekasutust ja heitmeid. Võrreldes tavalise viskoositootmisega on EcoVero keskkonnamõju oluliselt väiksem, muutes selle teadliku tarbijate jaoks vastutustundlikuks valikuks.
    Valides EcoVero beebiriideid, ei paku sa mitte ainult oma beebile mugavust, vaid panustad ka jätkusuutlikuma tuleviku loomisse.
  • EcoVero tootmiseks kasutatakse puidumassi, mida saadakse peamiselt kiiresti kasvavatest puudest nagu eukalüpt ja pöök. Need puud on suhteliselt kiiresti taastuvad ressursid, muutes EcoVero keskkonnasõbralikuks valikuks.
  • EcoVero kangas on tuntud oma pehme ja siidise tekstuuri poolest, olles beebi õrna naha vastas hell. See materjal on hingav, aidates reguleerida kehatemperatuuri ning hüpoallergeenne, põhjustades väiksema tõenäosusega nahaärritusi või allergiaid.
    Ecovero niiskust imavad omadused hoolitsevad selle eest, et beebid tunneksid end mugavalt ja kuivalt. EcoVero kangas on ka vastupidav, nii kestavad beebiriided kauem ning neid saab edasi anda noorematele vendadele-õdedele või sõpradele.

    Kõik need mainitud omadused muudavad selle kanga beebiriiete jaoks ideaalseks valikuks. 

Babyluv Studio everyday sleeper tudukombe ja müts


Kas teadsid?

EcoVero viskooskiud on biolagunevad ja komposteeruvad. Kui need lõpuks oma elutsükli lõppu jõuavad, lagunevad nad loomulikul teel ega jäta kahjulikke jääke, andes seeläbi panuse jätkusuutlikuma tuleviku poole.
EcoVero tootmine kasutab kuni 50% vähem vett võrreldes tavalise viskooskiu tootmisega. See aitab lahendada üht maailma pakilisemat keskkonnaprobleemi - veepuudust.

Babyluv Studio tudukombede kollektsioon saadab beebit pehmuse, kerguse ja mugavusega igal ajal, olgu selleks siis õhtune magamaminek, päevane väljasõit või kiire mähkmevahetus. Armastus ja mugavus käivad käsikäes. Valides EcoVero kangast valmistatud beebiriided, näitad muuhulgas hoolivust ka keskkonna vastu.

Vaata e-poes:
Everyday Sleeper tudukombe
Everyday Sleeper beebimüts
Everyday pidžaama

Babyluv Studio