Kandelina võib olla beebi esimeste elukuude ajal sinu parim abiline - anna sellele võimalus! Samal ajal, kui beebil on mugav ja turvaline olla, annab see kandjale vabaduse jätkata igapäevatoimetustega. Kuigi kandelina võib tunduda esmapilgul keerulisem valik kui kandekott, mis on sinu eest juba valmis seotud, kuulub meie süda just bambusest kandelinale.

Kas teadsid?

Uuringud näitavad, et kandelina meenutab beebile ema kõhus olemist ja vähendab seeläbi nutmist lausa 43%. Lisaks võib mugav istumisasend leevendada beebil gaasivalusid.

Juhend ja õpetusvideo


Meie 
bambusest kandelina on nii sulle kui sinu pisikesele siidiselt pehme ja ei aja higistama - bambus on äärmiselt hingav ja kerge kangas. Ja seda on superlihtne siduda! Nii lihtne ja mugav, et saad juba pärast esimest korda sellega iseseisvalt hakkama.

Alustuseks soovitame sul vaadata kandelina sidumise õpetusvideot. 3-minutiline video annab kandelina sidumiskunstist parima ülevaate - näed, milliseid samme järgnevalt läbima hakkad.



Nüüd oled valmis sammud omas tempos ise järgi proovima!

Kõige pealt otsi üles Babyluvi silt ja aseta see rinnale. Seejärel vii lina otsad selja peale, aseta need risti ja too üle õlgade tagasi ette, et need siis kõhu peal oleva osa alt läbi tõmmata. Nüüd oled jõudnud lina pingutamiseni - kõige pealt pinguta lina külgedelt taha ning seejärel tagant ette. Kui oled valmis, tõmba otsad alla. Korda pingutamise võtteid vähemalt kolm korda, et lina oleks piisavalt pingul. Kui oled pingutusastmega rahul, tõsta otsad taas risti, seo kangas ümber vöökoha ning seejärel seo otsad topeltsõlmega endale sobivale puusale. Kandelina sidus on nüüd valmis, aeg tekitada koht beebi jaoks! Selleks leia kehale kõige lähemal olev kangas ja aseta beebi enda vastasõlale. Kõige pealt vii kehale kõige lähemal olev kangas beebi põlve alt läbi ning siis tee sama teise kangaga. Kui mõlemad kangaribad on beebi põlvede alt läbi tõstetud, võid beebi esimese linasiilu sisse libistada ning siili põlvest põlveni tõmmata. Korda sama teise linasiiluga. Oled jõudnud viimase sammuni - tõmba Babyluvi sildiga kangas üle beebi jalgade ja keha ning kontrolli, et beebi jalad jääksid konnaasendisse, põlved kõrgemal kui pepu. Veendu, et beebi jalad ei jääks kanga sisse ning lina toetaks mugavalt tema kaela.

Babyluv Studio bambusest kandelina

Babyluv Studio bambusest kandelina Moonstone

Enne toimetuste juurde asumist veendu, et beebi oleks turvaliseks kandmiseks valmis. Selleks vaata üle, et 5 lihtsat beebi kandmise reeglit oleksid täidetud:

✓ Pingul lina – kandelina peab olema seotud tihedalt ümber keha
✓ Vaata nägu – beebi nägu peab olema alla vaatamisel näha
✓ Musi – kui beebi pea peale musi teha ei õnnestu, on beebi liiga madalal
✓ Kontrolli – jälgi, et beebi hingamisteed oleksid vabad
✓ Toestatud selg – jälgi, et beebi selg oleks loomulikus asendis

      Kui eelnevad sammud on kenasti läbitud ja kontroll tehtud, oledki valmis beebit mugavalt ja turvaliselt kandma! Tea, et küsimuste korral aitame hea meelega ja vajadusel saad tulla oma beebiga meie Põhjala tehases asuvasse poodi, et tehnika koos läbi proovida.

      Ohutusnõuded:

      • Nii sinu kui beebi liigutused võivad mõjutada sinu tasakaalu.
      • Ole ettevaatlik, kui kummardad ette või külje peale.
      • Kandelina ei sobi kasutamiseks sportimise ajal.
      • Kui beebil oli madal sünnikaal või tal on terviseprobleem, küsi enne kandelina kasutamist nõu arstilt.
      • Ära kasuta kandelina söögitegemise, kuuma joogi joomise jt taoliste tegevuste ajal, mis hõlmavad kuumaallika, kuuma eseme vms kasutamist.
      • Beebi võib kandelinas lämbuda, kui tema nägu on surutud vastu sinu keha nii, et beebi hingamine on raskendatud.
      • Kontrolli beebit kandelina kasutamise ajal pidevalt.
      • Beebi kukkumise vältimiseks jälgi, et beebi oleks kandelinasse kindlalt seotud.
      • Ära kasuta kandelina, kui selle kangas on viga saanud.
      • Hoia eemal lahtisest tulest.
      Babyluv Studio