Kui otsid kingitust oma naisele, sõbrannale või õele, kes on ühtlasi ka ema, siis oled õiges kohas! Liiga tihti unustame, et emad, hoolitsedes päevast päeva teiste eest, vajavad ka ise hoolt ja aega iseenda jaoks. Toome Sinuni 10 kingitust, mille üle rõõmustab kindlasti iga ema. Need on asjad, mis lisaks ilule ja rõõmule pakuvad ka mugavust, praktilisust ja väärtuslikke hetki iseendale.

PS! Kui oled ise ema, leiad siit kindlasti ideid, mida järgmisel korral kingisoovi küsijale vihjata!

Tajinebanane imetamispusa Meremade

1. Tajinebanane imetamispusa Meremade

Mugav ja pehme pusa on iga ema unistuse täitumine! Vaba lõikega imetamispusa on hea lahendus juba ka raseduse ajal.
Tänu meremehe stiilis nööridele pusa allosas, saab pusa sobivalt pingutada või jätta selle esialgse laiuse/pikkuse juurde.

BINK Mama joogipudel kõrrega

2. Bink MAMA pudel

BINK MAMA pudel on veetarbimise jälgimise pudel, mis on spetsiaalselt loodud naiste toetamiseks raseduse ja rinnaga toitmise ajal, et täita igapäevane veevajadus, aga ka hiljem. 
Pudel näitab soovitatavat veekogust ning pakub lihtsat intuitiivset juhendit, mis aitab sul seda saavutada, et enda eest parimal viisil hoolitseda. 

Najell lapsekandmisjope jakk

3. Najell lapsekandmisjope

Soojal ja kaisutaval Najell'i lapsekandmisjakil on pehme fliisvooder ning see on ideaalne kandmiseks jahedamatel päevadel nii raseduse ajal kui ka pärast seda ning koos beebiga või ilma. Hõlmiklõige võimaldab lihtsasti suurust reguleerida vastavalt kõhule või beebi kandekotile. 

Haan kätekreem

4. Haan kätekreem

Naudi ilusaid ja pehmeid käsi! Haani puhta koostisega kätekreemid sisaldavad looduslikke probiootikume, mis toidavad naha mikrobioomi. Lisaks on pakendid taastäidetavad ja keskkonnasõbralikud. Ideaalne kiire kätehoolitsus lastega toimetavale emale!

Studio Noos teddy mom-bag mahukas kott emale

5. Studio Noos teddy Mom-Bag

Käsitööna valminud Teddy Mom-Bag on asendamatu kott igale emale - see mahub ümber vankri ja on ideaalne beebitarvete kott, aga sobib igaks käiguks ka ilma käruta.

Babyluv x NVBYK Best Mum käevõru, kingitus emadepäevaks

6. Babyluv x NVBYK Best Mum käevõru

Spetsiaalselt emadele loodud Best Mum käevõru tähistab ja hindab emaks olemist. Kombinatsioon valgetest pärlitest, amasoniidist ja hõbedast annab edasi iga naise ja ema loomuse - rahulik, naiselik ja õrn.

Pure Shorex Botanical Repair tahke šampoon

7. Pure Shores Botanical Repair tahke šampoon

Õige juuksehooldus on nii oluline! See antistaatilise toimega šampoon teeb juuksed pehmeks, tihedaks ja annab neile kerge vaeva hooldatud välimuse. Lisaks ei lisandu vannitoariiulile ühtegi plastikpudelit - see rõõmustab saajat kindlasti!

Babyluv Studio musliinist hommikumantel

8. Babyluv Studio musliinist hommikumantel - Moon

Iga ema teab, mida tähendab hoolitseda väsinult teiste eest või leida aega iseendale alles siis, kui kuu eredalt öötaevas särab. Pehme ja kaunis Moon hommikumantel on loodud emale, et aidata tal igal sammul oma väes püsida – öösel, hommikul, päeval ja õhtul.

Konges Slojd mähkimiskott, mähkmekott, beebitarvete kott

9. Konges Sløjd mähkimiskott

Mõeldud kõigile lapsevanematele, kes soovivad oma mähkimiskotti kasutada ka muuks otstarbeks kui mähkmed, pudelid ja lutid. Seetõttu on disainitud see mähkmekott nii, et see ei näeks välja nagu tavaline mähkimiskott.

Minois Paris huulepalsam

10. Minois Paris huulepalsam

Niisutav, kaitsev ja kerge tekstuuriga huulepalsam sobib ideaalselt huulte külma-, tuule- või päikesekahjustuste eest kaitsmiseks ja kuivade, lõhenenud huulte ravimiseks. Huulepalsam on 100% looduslik ja sisaldab orgaanilist mett, sheavõid, aprikoosiõli, argaaniaõli ja magusmandliõli kinkides emale lisaks ilusatele tervetele huultele ka hea enesetunde.

 
Suurema valiku emadele sobivaid kingitusi leiad
kingituste kategooriast. Kui vajad kingituse valimisel abi, kirjuta meile või külasta meie esinduspoodi Põhjala tehases!

Babyluv Studio